Επιστροφές και Ακυρώσεις

Ακυρώσεις παραγγελιών

Μπορείτε να ακυρώσετε τη παραγγελία σας, εφόσον επιθυμείτε, χωρίς επιβάρυνση, με την προϋπόθεση ότι ΔΕΝ έχει πραγματοποιηθεί η αποστολή των προϊόντων από το κατάστημά μας 

Επιστροφές προϊόντων

Αλλαγές και επιστροφές γίνονται δεκτές μέσα σε διάστημα 14 ήμερών από την ημέρα παράδοσης του προϊόντος. Οι αλλαγές και επιστροφές θα γίνονται δεκτές μόνο κάτω από τις ακόλουθες προϋποθέσεις:

  1. Η Αλλαγή ή Επιστροφή του προϊόντος θα γίνεται δεκτή μόνο σε διάστημα 14 ημερών από την ημερομηνία παράδοσης της courier με την απόδειξη όπου αναγράφεται η ημερομηνία παράδοσης. 
  2. Το αντικείμενο πρέπει να είναι στην αρχική συσκευασία του και απαραίτητα να συνοδεύεται από την εγγύηση του ή το καρτελάκι –εγγύηση για τα ασημένια κοσμήματα ή τα αντικείμενα(εικόνες,φυσητά γυαλιά,κεραμικά κ.α.) 
  3. Εαν η Αλλαγή ή Επιστροφή αφορά Χρυσό ή Ασημένιο Κόσμημα απαραίτητη προϋπόθεση για την Αλλαγή ή Επιστροφή του είναι να μην έχει χρησιμοποιηθεί ή φορεθεί. 


Σε περίπτωση λάθους της εταιρείας μας, η επιστροφή γίνεται δεκτή εφόσον μας ειδοποιήσετε σε χρονικό διάστημα όχι μεγαλύτερο των 14  ημερών. Σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής. 

Στην περίπτωση που δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων και με τα έξοδα αποστολής επιβαρύνεται αποκλειστικά ο πελάτης.

Οι επιστροφές γίνονται δεκτές κατόπιν συνεννοήσεως και μόνο στην περίπτωση που τα προϊόντα είναι αχρησιμοποίητα και στην αρχική τους κατάσταση. 

Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής τους κατάστασης, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή. 

Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από εμάς. 

Για την επιστροφή των χρημάτων σας πρέπει να μας δηλώσετε το λογαριασμό στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση. Για τις επιστροφές είναι απαραίτητη η απόδειξη λιανικής. Σε περίπτωση έκδοσης τιμολογίου πρέπει η επιστροφή να γίνεται με δελτίο αποστολής.

Πριν την επιστροφή του προϊόντος θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας στο info@kalimera-ergastiri.com

Η διεύθυνση στην οποία θα επιστραφούν τα προϊόντα είναι: Kalimera Ergastiri , Αδάμαντας Μήλου Κυκλάδες 84 801